Sida 1 av 1

Nytillkommen medlem!

Postat: 09 sep 2019 11:37
av Foto-Cicci
Hej
jag ville bara säga hej! En gång körde jag lada Niva i mitt jobb som vaktmästare på ett museum. Härlig tid. Bilen gick över både stock och sten men även en hel del på landsvägen. Tämligen skönt att puttra kring i lagom fart, ta sig fram i alla väder. I framtiden kommer det bli en Niva igen, har kört diverse andra fordon under flera år bla Citroëns Berlingo, som även den är en ganska bra bil för den som har lite att flytta då och då samt dra släp eller när jobbets bilparkering översvämmas av vatten..
Men det skall bli intressant att ta till sig all den gedigna kunskap som finns här på forumet.Det blir läsning för fler långa höstkvällar! Jag skruvar med de enklare tingen numera. Jag finns i Uddevalla/Bohuslän samt i Dalsland och jag ser allt någon Niva då och då. Letar efter återförsäljare i västra Sverige. Det är så trevligt att bilen säljs fortfarande och att fler kanske också börjar upptäcka fördelarna med bilar som är enkla men stabila och pålitliga. Jag är både en naturmänniska som gärna kör på skogsväg/stigar, men också hobbymusikant med en del instrumentväskor som behöver fraktas stabilt så det blir både landsväg och småvägar, då även fågelskådning är ett intresse. Jag har också läst en del sköna diskussioner här redan, om ny - kontra gammal teknik och lite filosofiska tankar om bilen vi älskar.

Mvh Foto-Cicci
Uddevalla/Bengtsfors

Re: Nytillkommen medlem!

Postat: 09 sep 2019 20:23
av rid54
Det finns ju inget annat att säga än hej och välkommen! Niva är lite som en livsstil om man så vill, eller en hobby om man tar det lite lugnare... :)

Re: Nytillkommen medlem!

Postat: 10 sep 2019 09:05
av niva-2121
Välkommen. ;)